Logo

Slideshow image
  
HOME PORTRET KINDEREN CONCERT NATUUR REIZEN INFORMATIE CONTACT
                   www.immagini-reali.nl \ Informatie

Informatie over de fotograaf
 

De fotograaf

 

De passie voor fotografie is bijna 10 jaar geleden begonnen. Deze passie is begonnen tijdens mijn reizen naar Kenia. De schitterende natuur, de wilde dieren en de kleurrijke mensen bleken een enorme inspiratiebron voor het maken van interessante beelden. Sindsdien ben ik actief bezig met fotografie. Na de reizen door Kenia ben ik naar het Finse Lapland geweest en op rondreis door Australië getrokken. Allemaal schitterende onderwerpen voor de fotografie. Sinds de geboorte van mijn dochter is het maken van reizen over de wereld een beetje stil komen te liggen. Echter zal ik het reizen in de toekomst absoluut weer op gaan oppakken. Het Italiaanse eiland Sardinië wordt wel regelmatig door ons bezocht voor familiebezoek. Ook daar vind ik steeds interessante onderwerpen om te fotograferen. Schitterende landschappen en interessante plaatsen.

In de loop der tijd heb ik me steeds meer gericht op concert- en portretfotografie. Hierin kan ik mijn eigen creativiteit loslaten en de onderwerpen op een interessante wijze vastleggen. Fotografie is mijn passie, alles wat mijn aandacht kan trekken wordt vastgelegd met de camera. Met vorm en compositie probeer ik een sterke uitstraling te creëren in mijn beelden.

In het dagelijks leven ben ik projectleider, bij een middelgroot installatiebedrijf, op de afdeling technisch beheer. De fotografie is een fantastische bezigheid en werkt goed om de drukte van het dagelijkse werk te compenseren. Tevens ben ik de trose vader van een beeldschone dochter. Ook zij is een belangrijk onderwerp geworden van mijn fotografie en staat daarom regelmatig als model voor de camera.

Voor meer informatie over mijn fotografische werkzaamheden, of als u een fotograaf zoekt voor een concertregistratie, portretwerk of bedrijfsfotografie. kunt u contact opnemen via E-mail: info@immagini-reali.nl of via telefoonnummer: 0174-742083.

 

Auteursrecht

 

© 2004-2009 Henno van der Helm Fotografie
 
Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt worden in enige vorm dan ook of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf Henno van der Helm.
 
Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.
 
Voor de gehele website (foto's, teksten, layout en andere informatie) geldt: Copyright 2004-2011 Henno van der Helm Fotografie. Dit betekend dat niets van deze website zomaar gebruikt mag worden. Toestemming van de fotograaf Henno van der Helm is nodig.
 
De fotograaf heeft als maker van de foto in beginsel het auteursrecht. Het auteursrecht geeft de maker van het werk het exclusieve recht om dat werk te exploiteren. De fotograaf beslist dus of een foto openbaar mag worden gemaakt en/of verveelvoudigd. Het auteursrecht geeft de fotograaf ook enkele morele rechten, zoals het recht op naamsvermelding.
 
Voor publicatie of vermenigvuldiging van een foto is dus toestemming nodig van de fotograaf. In ruil voor die toestemming vraagt de fotograaf meestal een vergoeding.
 
Meer informatie is te vinden op:
Auteursrecht met betrekking tot fotografie
Inbreuk op het auteursrecht
 
© 2004-2011 Henno van der Helm Fotografie
 
No photograph/picturen on this page may be duplicated or published in any way (electronicaly, mechanicaly or any other way) without permission in writing by Henno van der Helm.

 

Foto's Bestellen

 

Heeft u interesse in één of meerdere van mijn foto's? Neem dan contact met mij op via info@immagini-reali.nl met vermelding van het foto nummer.

Afdrukken worden verzorgd op professionele en zeer hoogwaardig materiaal. Bijvoorbeeld op Glossy Paper (glans), Lustre Paper (mat) of Pearl Paper (soort metallic). Ook zijn afdrukken op Linnen / Canvas mogelijk.

De afdrukken kunnen in bijna elk gewenst formaat vervaardigd worden.

Belangrijke aanvullende informatie:
Een groot aantal van de foto's op deze website zijn alleen voor "Redactioneel Gebruik" aangezien het regelmatig foto's betreffen van artiesten en/of andere personen. Foto's voor "alleen Redactioneel Gebruik" bevatten expliciet afgebeelde personen, merken en/of onder het auteursrecht vallende kunstwerken of (kantoor) gebouwen en mogen hierdoor niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Deze foto's mogen alleen worden gebruikt bij redactionele (nieuws) artikelen in bijvoorbeeld kranten, tijdschriften, tv-uitzendingen en websites.

Wilt u dit soort foto's wel gebruiken voor commerciële doeleinden, dan is er toestemming nodig van de auteursrechthebbende(n). In overleg wordt afgesproken of de fotograaf deze toestemming voor u regelt of dat u dit zelf dient te regelen.

 

Facebook

Facebook

 

Mijn Facebook pagina, natuurlijk vind ik het leuk om nieuwe vrienden te krijgen op Facebook maar schrijf wel bij jou vriendschapverzoek even waarom je vrienden wilt worden.

Twitter

Twitter

 

Mijn Twitter pagina, ik ben niet heel erg actief op Twitter maar als je wil mag je me volgen.