Logo

Slideshow image
  
HOME PORTRET KINDEREN CONCERT NATUUR REIZEN INFORMATIE CONTACT
                   www.immagini-reali.nl \ Portret

Portretfotografie
 
Bianca

Patrizia - 8 september 2011

 

Tijdens mijn verblijf op Sardinië deze zomer heb ik een kleine fotosessie met Patrizia gedaan in de bergen van Pantaleo. Vlak in de buurt van een beekje waar het verse bergwater door heen stroomt. Door het harde zonlicht door de bomen en in de achtergrond is er een mooi effect ontstaan.

Kijk voor de foto's op de reportage pagina.

Lorisa

Lorisa - 28 augustus 2011

 

In augustus heb ik samen met Lorisa eens een heel andere fotosessie gedaan. Ik had een idee om wat met dans te doen in de studio en trachten een meer dynamische serie te maken. Lorisa is veel bezig met Zumba dans en is lerares bij een dansschool. Nadat ik met haar het idee besproken had zijn we in de studio aan de slag gegaan. We zijn gestart om foto's te maken van wat danssprongen en later hebben we stilstaande dansposes gefotografeerd. We hebben getracht er een gevarieerde serie van te maken en dat is wat mij betreft zeker gelukt.

Kijk voor de foto's op de reportage pagina.

Bianca

Bianca - 5 april 2011

 

Op 5 april heb ik Bianca mogen fotograferen in de studio. Zij was toen ongeveer 37 weken zwanger. In middels is ze moeder geworden van een schitterende dochter. Het idee was om een drieluik te maken van drie verschillende poses welke we daarvoor bedacht hadden. Het was erg leuk om de foto's te maken en we hebben er een leuke fotosessie van gemaakt.

Kijk voor de foto's op de reportage pagina.

Nicolle

Nicolle - 5 maart 2011

 

Op zaterdag 5 maart heb ik een workshop studiofotografie gevolgd bij Ronald Koster in Den Helder. Het was een enorm interessante dag waarbij veel verteld werd over lichtopstellingen. Tijdens de workshop hebben we diverse foto's kunnen maken van Nicolle. Over het resultaat ben ik erg tevreden.

Kijk voor de foto's op de reportage pagina.

Allette

Allette - 30 mei 2009

 

Op 30 mei 2009 is voor de 2e maal de EOS Digitaal forum dag gehouden. De dag werd georganiseerd op het terrein van Vort Vechten. Tijdens deze dag waren er verschillende modelen aanwezig en werden er workshops gehouden over verschillende soorten fotografie. Fort Vechten is een schitterende locatie voor een dag als deze. Tijdens deze dag heb ik Allette gefotografeerd. Omdat ik van dit model een serie heb kunnen maken zijn deze foto's op een eigen pagina geplaatst.

Kijk voor de foto's op de reportage pagina.

Auxelle

Jenny, Auxelle, Cathelijne en Sanne - 30 mei 2009

 

Op 30 mei 2009 is voor de 2e maal de EOS Digitaal forum dag gehouden. De dag werd georganiseerd op het terrein van Vort Vechten. Tijdens deze dag waren er verschillende modelen aanwezig en werden er workshops gehouden over verschillende soorten fotografie. Fort Vechten is een schitterende locatie voor een dag als deze. Tijdens deze dag heb ik diverse modelen gefotografeerd, waaronder Jenny, Auxelle, Cathelijne en Sanne.

Kijk voor de foto's op de reportage pagina.

Share |